Inghetata de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 6037 vizualizari

 

o inghetata ce te racoreste foarte bine

 

INGREDIENTE

  • 400 ml suc de lamaie(6 lamai mari)
  • 250 g zahar
  • 350 ml apa
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 tub frisca pt decor+feliute de lamaie-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de lamaie:

Este dupa o reteta spaniola iar daca nu as fi mancat sincer nu stiu daca o faceam,e super buna.

Se curata lamaile de coaja si se storc,eu le-am storc su storcatorul si din 6 lamai mari mi-a iesit 400 ml suc

Se pune pe foc intr-o cratita sucul de lamaie cu zaharul si apa si se fierb 3-4 minute,dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit apoi se pune la rece in frigider 2 ore .

Frisca se bate apoi se amesteca cu sucul rece si se pune in masina de inghetata pantru 15 minute.

Se pastreaza in cutii de plastic la congelator

Se serveste cu frisca si feliute de lamaie...........................

 

Este o inghetat grozava, sincer nu credeam ,te racoreste fantastic de bine

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

09.08.2010, 11:02

asa e mariana,a fost super buna

nadina73 1

09.08.2010, 11:03

sa-ti fie de bine iubita si alta data

adry88 1

18.05.2011, 21:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi